Dit ben ik

2017-08-01 12.07.31 3.jpg

Hoi! Mijn naam is Marielle Gaalswijk en het komende schooljaar neem ik jullie, door middel van mijn blog, mee in mijn leven. Ik heb al verschillende keren een poging gedaan om te beginnen met bloggen, maar steeds kwam het er uiteindelijk toch niet van. De laatste tijd begon het weer te kriebelen, dus hierbij poging 26842. Om niet te hard van stapel te lopen zal er (ongeveer) om de dag een artikel online komen. Het leek mij leuk om mijzelf in het eerste artikel voor te stellen.
Zoals ik al zei: ik ben Marielle Gaalswijk een 19-jarig studentje uit Alphen aan den Rijn. In september 2016 begon ik met de opleiding Communication Multimediadesign op de Hogeschool Utrecht, daarnaast begon ik met roeien bij A.U.S.R. Orca. Hierdoor was ik zo goed als de hele dag in Utrecht te vinden. Dit was met het reizen bijna niet te doen en daarom besloot ik in november dat jaar te verhuizen naar Utrecht. Inmiddels woon ik dus al zo’n 9 maanden in de mooiste stad van Nederland en ik kan niet wachten om hier van alles over te gaan schrijven!

Ik volg dus de opleiding CMD op de HU, het afgelopen schooljaar heb ik mijn Propedeuse gehaald en dat betekent dat ik het komende jaar door mag naar de tweede! In dit jaar zal ik mij gaan specialiseren in de richting “content design” waar ik ontzettend veel zin in heb. Ergens begin september zal ik een uitgebreid artikel schrijven over wat mijn opleiding precies inhoudt mocht je dat interessant vinden.
2017-08-01 12.08.11 1.jpgHet afgelopen jaar ben ik op mijn roeivereniging actief geweest bij twee commissies: Fotocie en Studio Orca. Voornamelijk met de laatste, de filmcommissie, heb ik het erg druk gehad. De commissie moest volledig opnieuw opgebouwd worden en daarnaast ben ik ook nog de voorzitter. Verder heb ik geroeid bij de ploeg “Chill 45” de meiden uit deze ploeg zijn in het afgelopen jaar ontzettend goede vriendinnen van mij geworden, dus jullie zullen nog een heleboel over hen te horen krijgen. Wat ik volgend jaar allemaal op de vereniging ga doen weet ik nog niet. Misschien ga ik bij een commissie genaamd ‘Cocos’  (een commissie de de Orca Slotwedstrijd organiseert) om de promotie te verzorgen, qua roeien wil ik misschien selecteren voor een wedstrijdboot of ik blijf ‘gewoon’ met mijn ploeg Chill45 roeien.

Verder heb ik 2 lieve zussen en 1 broertje waar ik een goede band mee heb. Mijn ouders zijn in 2011 gescheiden en sinds kort heeft mijn moeder een nieuwe vriend wat natuurlijk erg leuk is. Ik heb een heleboel hobby’s; fotograferen, schrijven, werken in mijn ‘art-journal’, ik ben gek op reizen en verder skeeler ik graag. Kortom er is genoeg om over te schrijven!

Ik hoop dat jullie benieuwd zijn naar meer en mijn blog willen volgen op bloglovin!

Liefs,
Marielle

Advertenties

29 gedachtes over “Dit ben ik

 1. rositaelise zegt:

  Leuk dat je op mijn site terecht kwam! Je blog ziet er al goed uit! Ik hoop dat je het deze keer wel gaat lukken! whaha! Leg jezelf gewoon niet teveel eisen op, 2x in de week een mooie post is beter dan iedere dag een post die je afgeraffeld hebt!

  (en dat zegt dan iemand die ook echt pas net bezig is oeps)

  Liefs, Rosita Elise

  Like

  • Marielle Gaalswijk zegt:

   Haha geweldig. Ja inderdaad, twee a drie artikelen in de week leek me wel even goed. Ik ben jou natuurlijk ook aan het volgen! Lijkt me tof om een beetje wat van een mede beginneling te leren haha.

   Like

 2. beautybybabs zegt:

  Hi Marielle, altijd leuk om een nieuwe blogger te ontdekken! Welkom!
  Ik ga je volgen, ook omdat Utrecht mijn geboortestad is (ik woon er niet meer, maar zeker goede herinneringen aan!) Leuk als je mij ook blijft volgen!

  Like

 3. Amina zegt:

  Tuuuurlijk ga ik je volgen op Bloglovin’! Je schrijft heel fijn, echt de tone of voice waar ik van hou. En ook lekker positief! Er zijn niet veel mensen die de situatie van een nieuwe vriend van hun mama zo positief beschrijven. Love it! Read you soon!

  Like

 4. Eva zegt:

  Leuk om zo wat over jou als blogger te weten te komen 🙂 Ik hoop dat je veel plezier uit het bloggen zal halen. Zolang je maar niet teveel druk op jezelf legt qua regelmatig posten, dan komt dat vast goed 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s