2 0 1 8

2018.jpg
2018.  Je kwam sneller dan ik had verwacht. De dagen vlogen voorbij en voor ik het door had was het ineens 30 december 2017 en had ik nog maar twee dagen om mij “klaar te maken” voor het nieuwe jaar. Normaal is de jaarwisseling voor mij altijd heel belangrijk en kijk ik er de hele maand december al naar uit. Ondanks dat ik er nu nog niet helemaal klaar was, heb ik er wel enorm veel zin in. Ik schreef een brief aan mezelf die ik op de laatste dag van het jaar weer mag lezen, op die manier kan ik op een fijne manier terugblikken op het jaar.

Bewerkt-3
Lieve jij,

Komend jaar zal je voor het laatst negenTIEN zijn, in mei is het tijd om afscheid te nemen van het onvolwassen leventje. Twintig. Wat een gekke leeftijd, op dit moment voelt het heel erg gek om dat te moeten zeggen “hoi ik ben twintig”. Ik voel mij niet echt negentien meer, maar twintig klinkt toch wel intens. Ik hoop dat je een fijne verjaardag zult hebben. Vorig jaar heb je je verjaardag niet echt gevierd, dus ik hoop dat je er dit jaar een mooi feestje van hebt gemaakt. Ondanks het feit dat je op je echte verjaardag niet mocht drinken én een wedstrijd had. Daarover gesproken hoe is het wedstrijdjaar gegaan?! Heeft Lichte Dames 2018 een blikje te pakken weten te krijgen? Hebben jullie veel A-finales mogen starten? En hoe zijn jullie eigenlijk geëindigd in het klassement? Als dat allemaal niks is geworden, hoop ik dat je er wel heel erg van hebt genoten. Hoeveel mensen kunnen nou zeggen dat ze wedstrijdroeier waren?! Ik ben ook heel benieuwd wat je nu doet op roeigebied. Ben je het roeien helemaal zat en ben je ermee gestopt, ben je doorgegaan voor de middengroep of ben je weer terug bij je lieve compoploegje Chill45? Ik hoop dat zij nog steeds je maatjes zijn, want wat hebben jullie een lol gehad in 2017. Ik hoop dat je het afgelopen jaar net zoveel met ze hebt mogen lachen als vorig jaar.

Hoe is het met de studie? Op dit moment droom je ervan op stage te lopen bij #workmode of een minor te doen aan de fotovakschool. Ik hoop dat je een van die twee dingen is gelukt en dat je het er nu enorm naar je zin hebt. Verder wilde je beginnen met een projectje om iedere dag een polaroid te maken, is dat gelukt? Of werd je helemaal gek doordat je steeds vergat om een foto te maken, waardoor je er maar mee bent gestopt. Dat zou me niet verbazen, haha. Daarnaast begon je weer met bloggen en wilde je jou YouTube kanaal heel graag weer oppakken. Hoe is dat gegaan.
Ik hoop dat je het afgelopen jaar wat minder onhandig bent geweest. Het wordt wel eens tijd dat we als familie van het imago “dat kan alleen maar een Gaalswijkje geweest zijn” af komen.
Bewerkt-7
Hopelijk heb je het afgelopen jaar wat mooie reisjes gemaakt. Je was er zo aan toe om iets van het buitenland te zien en mooie foto’s te kunnen maken. Ik weet zeker dat je naar Brugge bent geweest voor een trainingskamp, maar wat heb je nog meer van de wereld gezien?
Verder hoop ik dat je op het liefdesgebied gelukkig bent. Vorig jaar heb je het daar best wel zwaar mee gehad en ik hoop heel erg dat je het afgelopen jaar hebt geleerd om jezelf soms ook voor te laten gaan. Ik hoop heel erg dat je of gelukkig bent in je eentje of een hele fijne relatie hebt waarin je helemaal jezelf kan zijn en niet onzeker bent of het gevoel wel wederzijds is.
Heb je nog steeds twee baantjes? Werk je nog bij de Albert Heijn of ben je daar inmiddels mee gestopt? Dat zou ik mij best kunnen voorstellen hoor, na ruim 3,5 jaar bij de AH.

Verder hoop ik dat je veel tijd hebt doorgebracht met je familie en vrienden en je hebt bewezen als goede zus/vriendin/(klein)dochter. Dat je veel mooie foto’s hebt gemaakt, zowel analoog als digitaal. Dat je een mooi portfolio hebt opgebouwd voor je studie. Ik hoop dat je nieuwe vrienden hebt gemaakt en oude vrienden hebt behouden, dat je gezond bent en bovenal gelukkig.

Ik hoop dat je terug kijkt op een mooi leerzaam jaar en dat je trots bent op wat je het afgelopen jaar allemaal hebt bereikt.

Liefs,
Bewerkt-5

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s