My week in polaroids #1

Week 1
Ik wilde eigenlijk een zogenaamde “my week in photo’s” artikel schrijven, maar toen kwam ik erachter dat ik de afgelopen week bar weinig foto’s heb gemaakt. Ik heb echter het doel om iedere dag in 2018 een polaroid te maken. Dat is waarschijnlijk een stuk leuker om te delen! Dus bij deze mijn allereerste week in polaroid’s!

1 januari
Maandag 1 januari
In de nacht stak ik uiteraard een aantal sterretjes af om het nieuwe jaar in te luiden. Ik at wat oliebollen en heb heel veel gelachen. De eerste echte dag vind ik toch altijd even wennen. Ik voel me altijd een beetje verplicht om leuke dingen te doen, terwijl ik eigenlijk nergens zin in heb en er is eigenlijk ook niet zoveel te doen. Ik ging met de hondjes naar Scheveningen om daar even lekker uit te waaien. Daar maakte ik deze polaroid.

2 januari
Dinsdag 2 januari
Op dinsdag trainde ik in de ochtend van 10 tot ongeveer 12 uur. Daarna heb ik thuis het huis schoon gemaakt en regelde ik het een en ander voor commissies. Ik wilde eigenlijk aan school werken, maar ik was heel moe van de training en had er vrij weinig kracht voor over.

3 januari
Woensdag 3 januari
Mijn zus, Sonja, gaat samenwonen met haar vriend in Breda! Hoe leuk is dat. Ze woonden allebei al in Breda, maar ze hebben nu samen een mooi appartementje gevonden. Ik heb de hele dag geschilderd in het huis. Ik vind het zo ontzettend leuk voor mijn zus dat ze nu met haar ‘grote’ liefde gaat samenwonen, ik gun het haar gewoon echt heel erg.

4 januari
Donderdag 4 januari
Donderdag begon in Lewis book café. Dinsdags had ik namelijk niks aan school gedaan, maar het werd nu toch echt wel tijd om al dat gemiste werk in te halen. Ik loop nog steeds enorm achter, maar ik heb nog een week om te knallen dus ik heb er nog wel vertrouwen in. Verder heb ik de hele middag gewerkt bij de Albert Heijn en in de avond heb ik lekker in mijn BulletJournal gewerkt.

5 januari
Vrijdag 5 januari
Dit leek een hele saaie dag te worden, ik moest in eerste instantie namelijk werken van 10:00 tot 17:00. Dit werd uiteindelijk verkort naar 12:00 tot 17:00 en omdat er een teamleider uit een ander filiaal was werd het toch nog wel een gezellige enerverende middag. In de avond kwam een van mijn vriendinnetjes Nikki langs, zij had namelijk nog de fietssleutel van één van mijn huisgenootjes (oeps) en ik had nog een shirt van haar dus we deden een goeie ruil.

6 januari
Zaterdag 6 januari
De zaterdag begon lekker met een training. Ik had niet verwacht dit ooit te zeggen, maar ik vind het echt fijn om de dag met sporten te beginnen! Na het roeien kwam ik erachter dat ik mijn huissleutels kwijt was. Samen met Nanda reisde ik af naar de achterhoek om bij mijn huisgenoot een sleutel op te halen. Het was een hele lange rit maar het was heel gezellig in de auto en we zijn ook nog op bezoek geweest bij Nido, een oud klasgenootje, die daar in de buurt woont.

7 januari
Zondag 7 januari
Ik moet zeggen dat de eerste week van het nieuwe jaar voorbij vloog. Op zondag ging ik met mijn moeder en haar vriend mee terug naar Utrecht om een rekje aan mijn muur te maken. Die moest namelijk met een betonboor worden geboord, dus dat kon ik niet zelf helaas. Ook gingen we even naar de Ikea waar ik een lamp voor boven mijn bureau kreeg. Alsof dat nog niet genoeg was kreeg ik ook een printer! Iets wat ik in Utrecht nog heel erg miste. In de avond had ik een commissievergadering en daarna ging ik lekker slapen.

Hoe was jou eerste week van het jaar?

Liefs,
Marielle

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s