Goede voornemens. Ofzo.

polaroids-1.jpg
Naast de brief die ik schreef aan mezelf wilde ik tóch graag een lijstje goede voornemens maken. Voornamelijk zodat ik er af en toe even op terug kan kijken om te kijken hoe mijn leven ervoor staat. Tot zo’n twee jaar geleden had ik al een maand voor het nieuwe jaar mijn goede voornemens op een rijtje gezet en geloofde ik er heilig in dat dít het moment is voor verbetering. Inmiddels ben ik wel van dat idee afgestapt. Als je iets wilt bereiken of beter wilt doen, dan kun je dat altijd doen. Iedere dag kun je jezelf verbeteren daar heb je niet per sé een nieuw jaar voor nodig. Maar toch is het fijn om doelen te stellen voor het komende jaar. Dus bij deze. Mijn goede voornemens, ofzo.
Het komende jaar wil ik leren wat gezond eten is. Op dit moment heb ik namelijk werkelijk geen idee wat voor troep ik allemaal in mijn lichaam gooi. Dus daar wil ik het komende jaar beter op gaan letten. Als ik een beetje op de goede weg ben zal ik hier ook het een en ander over gaan schrijven op mijn blog.

Ik wil het maken van foto’s weer oppakken. Het afgelopen jaar heb ik helemaal niet zoveel gefotografeerd, terwijl dat juist zo’n grote hobby van mij is. Mede door het bloggen hoop ik meer foto’s te maken. Iets wat hier goed bij samen valt is een fancy Insta feed hebben. Ik kan soms zo jaloers zijn op een aantal meiden op Instagram, hun foto’s zijn zo verschrikkelijk mooi. Natuurlijk hebben die foto’s dan vaak niet zo heel veel met hun leven te maken, maar ze zijn wel pretty. Daarom wil ik het komende jaar op mijn tweede account @mariellealexandra_ meer rekening houden met mijn “stijl” in foto’s.

Ook wil ik het liefst iedere maand een boek lezen. Ik denk dat dit doel niet heel haalbaar is, omdat ik gewoon niet heel veel tijd heb om te lezen met al die hobby’s van mij. Maar ik vind lezen wel heel erg fijn. Ik kan er echt ontzettend van genieten om me mee te laten sleuren in een verhaal. Vroeger las ik dan ook gerust vijf boeken in een maand. Het komende jaar gaan we dus voor één per maand.

Creatieve dingen blijven doen. De afgelopen twee maanden ben ik bijvoorbeeld zo druk bezig geweest met het roeien dat ik vergat hoe fijn het is om even creatief bezig te zijn. Ik laad echt helemaal op als ik even creatief bezig ben. Dit kan in verschillende vormen: het schrijven van een gedichtje of mooi stuk tekst, mijn BulletJournal “mooi” houden, het aanvullen van mijn ArtJournal of het oefenen met adobe programma’s.

Last but not least wil ik het komende jaar óf het bloggen óf het maken van video’s weer helemaal oppakken. Ik wil het allebei heel graag, maar ik zie ook wel in dat dat niet gaat lukken. Daarom wil ik waarschijnlijk het bloggen weer helemaal oppakken en daar af en toe een video op plaatsen. Ik hoop dat het lukt.

Dit waren ze wel zo’n beetje! Heb jij goede voornemens of doe je daar niet aan?

Liefs,
Marielle

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s