Hallo februari

hallo februari.pngDe eerste maand van het nieuwe jaar is alweer voorbij. Het leven is weer een beetje “normaler” geworden, na de drukke stressvolle weken op school heb ik een weekje vrij waarin ik lekker veel tijd heb gehad om te schrijven! De komende maand hoop ik meer artikels online te zetten dan januari (dat moet geen hele grote uitdaging zijn ha-ha), maar daarnaast ga ik ook een heleboel leuke dingen doen. 

Brugge, België
Allereerst ga ik deze maand naar Brugge in België, of nou ja België. Ik keek even op Maps waar het precies lag en kwam erachter dat Brugge maar net over de grens ligt. Veel van de stad zal ik sowieso niet zien, we gaan namelijk op trainingskamp! Wat betekent dat ik twee dagen lang het kanaal van Brugge zal bewonderen en verder voornamelijk veel zal eten en slapen, haha. Maar het idee is heel leuk, ik heb er echt mega veel zin in.

Sportmedische keuring & winterwedstrijden
De dag nadat ik terug ben uit Brugge heb ik een sportmedische keuring, om te kijken of mijn lichaam het intensieve sporten allemaal wel aan kan. Bij de sportkeuring zal er bloed worden afgenomen om testjes mee te doen, wordt mijn longinhoud bekeken en wordt mijn vetpercentage gemeten. Heel spannend allemaal, ik zie enorm op tegen het bloedprikken, maar ik vind wel tof om meer over mijn lichaam te leren.
En als alles goed blijkt te zijn, start ik 17 februari mijn allereerste wedstrijd als “lichte” dame! Namelijk de winterwedstrijden in Delft. Ik heb er super veel zin in, maar vind het ook wel een klein beetje spannend. We moeten namelijk 5 kilometer hard gaan en ondanks dat ik weet dat ik dat kan, is het toch wel een flink stuk!

Bijkletsen met vriendinnetjes
In februari zal ik ook een heleboel van mijn vriendinnetjes uit onder andere mijn hometown weer even zien! Waar ik mega veel zin in heb. Doordat ik nu zes keer in de week train heb ik vrijwel geen tijd meer om iedereen evenveel te zien. Maar komende maand heb ik dus wel een heleboel kletsdates gepland staan met mijn lieve vriendinnetjes.

Studie
Deze week was ik lekker vrij, maar volgende week gaan we weer aan de bak. Ik ga de komende periode beginnen aan mijn specialisatie in content design. Eigenlijk heb ik nog geen idee wat ik daar precies van moet verwachten, maar ik heb er wel heel erg veel zin in. Daarnaast zal ik een project gaan beginnen in Kanaleneiland genaamd supporter van schoon. Stiekem was dit niet mijn voorkeur, maar doordat ik niet snel genoeg was met inschrijven was dit een van de meest interessante overige keuzes. Ik ben heel benieuwd hoe dit project zal uitpakken.

Paassintkerstman
Aan het eind van de maand vier ik traditiegetrouw met drie vriendinnetjes “Paassintkerstman” onze eigen variant op sinterkerstennieuw. Normaal vieren we dit met een etentje, cadeautjes en een avondje stappen. Helaas kan ik in verband met het wedstrijdroeien kan ik niet uit dit jaar, maar dat mag de pret niet drukken. Wat we nu precies gaan doen weet ik nog niet, maar ik vind het wel heel leuk dat we deze traditie weer voortzetten.

Verder zal ik de komende maand veel aan school werken, trainen en commissiewerk doen. Ik hoop een aantal video’s te kunnen plaatsen en heel veel artikels online te gooien.

Liefs,
Marielle

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s