My life in polaroids #2

week 2.jpgIedere keer als ik in mijn album met polaroids kijk word ik enorm gelukkig. Het is zo fijn om te zien dat ik de meeste dagen toch wel vul met fijne dingen en lieve mensen. Ook de afgelopen week (maandag 22 januari tot en met zondag 28 januari) heb ik een heleboel fijne dingen gedaan.
20180131_115914.jpg
Maandag 22 januari
De week begon met werken bij de Albert Heijn, gevolgd door een ergo-training en eindigde in mijn bedje met een bakje yoghurt en Netflix. Kortom, maandag was een hele simpele dag.

20180131_115937.jpg
Dinsdag 23 januari

Dinsdag begon met mijn assessment voor Studio 2 (oftewel mijn grote schoolproject). Het gesprek ging redelijk goed, maar de docenten gaven aan dat mijn werk wel van iets hogere kwaliteit mag qua inhoud. Het zag er gelukkig wel goed uit, wat ik een compliment vond omdat ik er zelf ook echt trots op ben. In de avond had ik een boottraining en verder heb ik de hele dag eigenlijk niet zoveel gedaan. Ik maakte een foto van mezelf, omdat mijn haar de hele dag zo leuk zat! Helaas komt het er op de foto niet helemaal goed uit, haha.

20180131_120010.jpg
Woensdag 24 januari

In de ochtend had ik een meeting met mijn projectgroep in Stay Okay, een hostel in Utrecht. Echt een super leuke locatie om te werken! Daar ga ik zeker nog een keer zitten. Na mijn meeting ging ik met een van mijn vriendinnetjes, Merel, lunchen bij een eetcafé genaamd ZiZo. Wat naast een café ook een winkel en atelier is waar mensen met een beperking hun talenten kunnen uitoefenen. Een mega tof concept waar ik heel graag nog een keer een hotspot artikel over wil schrijven!
Na het lunchen met Merel, wat trouwens mega gezellig was, ging ik thuis aan de slag voor de studie. Ik maakte mijn eigen chocoladereep en filmde dat. Doordat het allemaal iets langer duurde dan gepland moest ik als een speer ineens naar mijn training waarna ik ook nog een vergadering had die ruim twee uur duurde. Heel leuk allemaal, maar aan het einde van de dag was ik wel echt gesloopt.

20180131_120040.jpg
Donderdag 25 januari 

Op donderdag ging ik naar Schiphol behind the scenes! Ik ben dol op Schiphol, dus ik had er echt ontzettend veel zin in, hoe ik het uiteindelijk vond zul je later nog op mijn blog kunnen lezen!

20180131_120058.jpg
Vrijdag 26 januari

Eigenlijk had ik een eindpresentatie voor een van mijn vakken in de ochtend, maar ik had besloten om voor de herkansing te gaan doordat ik niet geheel achter het project stond. Daarvoor in de plaats heb ik in de ochtend lekker uitgeslapen om vervolgens naar de Albert Heijn te gaan om te werken. Na mijn werk ging ik meteen door naar de vereniging om de boten op te laden voor vertrek naar Vianen! Na het opladen ging ik samen met mijn ploeggenootje Marije en de chauffeur Wiebe mee naar Vianen om de botenwagen heelhuids in de loods te krijgen, dat alles ging goed. Maar door een inschattingsfoutje kwam de auto op de terugweg vast te zitten in een modderpoel, waardoor we in plaats van drie kwartier pas 2 uur later weer op Orca stonden. Ik heb gelukkig wel hard kunnen lachen de hele avond.

20180131_120120.jpg
Zaterdag 27 januari
We hadden voor het eerst een trainingsdag in Vianen! Normaal gesproken roei ik in Utrecht op het Merwedekanaal, maar voor de afwisseling gingen we naar Vianen om het water daar onveilig te maken. Er is eigenlijk compleet niks in Vianen alleen deze loods, dus het was echt ontzettend koud de hele dag. Tussen onze trainingen door zijn we naar een cafétje in Vianen gegaan om even op te warmen.

20180131_120156.jpg
Zondag 28 januari

De zondag heb ik eigenlijk bijna de hele dag aan mijn blog en YouTube kanaal gewerkt. Voor mijn kanaal was ik voornamelijk bezig met inspiratie op doen. Ik ben namelijk enorm ontevreden over hoe mijn kanaal er op dit moment uit ziet, dus dat wil ik heel graag gaan veranderen. Voor mijn blog heb ik wat artikels geschreven en een planning gemaakt voor de maand februari.
In de avond ging ik met Sam naar Pathé om de film Maze Runner: The Death Cure te zien. Het was fijn om even een avondje in de bios door te brengen in plaats van op het water of een andere manier met mijn vereniging bezig te zijn (hoe leuk ik het hier natuurlijk ook heb).

Deze week heb ik bijna iedere dag wel met iemand afgesproken, dus ik zal dinsdag veel te vertellen hebben! Wat ga jij dit weekend nog doen?

Liefs,
Marielle

Advertenties

Een gedachte over “My life in polaroids #2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s