Over mij

IMG_0844

Over mij

Hi! Ik ben Marielle Gaalswijk een 18-jarige (05-05-1998) chaoot, die regelmatig artikels schrijft op haar blog genaamd Marielle Alexandra. Naast schrijven en foto’s maken houd ik van blogs lezen, plannen, video’s maken voor op mijn YouTube kanaal (klik hier!), series kijken en reizen. Als het kon zou ik dan ook iedere maand een stedentrip maken.
Ik studeer Communication Multimedia Design op de Hogeschool van Utrecht en ik woon ook sinds november in een studentenhuis in Utrecht!

IMG_1284 (2).JPGOver mijn blog

Mijn blog is een persoonlijke lifestyle en fashion blog. Daarnaast schrijf ik ook beauty, reis en fotografie gerelateerde artikels en plaats ik video’s. Het eerste artikel kwam online op 1 maart 2017, maar al zo’n 5 jaar eerder maakte ik kennis met het blogwereldje. Ik had een blog genaamd mbb-style, maar door mijn klasgenoten werd ik hier ontzettend onzeker over en heb ik mijn blog verwijderd. Door de jaren heen ben Β ik het bloggen niet vergeten en heb ik verschillende blogs gehad, maar dat wilde niet echt lukken. Inmiddels ben ik overgestapt van blogger naar wordpress en ben ik van plan om van mariellealexandra.wordpress.com snel mariellegaalswijk.nl te maken.

Contact

Voor vragen over mij of mijn blog kun je mij altijd mailen naar mariellegaalswijk@hotmail.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s